• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Zoom EM

På kvällen i torsdags blev Emelie upphämtad vid Getingeavfarten av Hanna Johansson och hennes föräldrar, Kristina och Tommy. Samma Tommy som var förtjänstfull seglingsledare vid vår Zoomregatta förra året. Hanna kom trea på VM förra året och är en god kompis och svår konkurrent till Emelie. Det blev full last med en rib, två Zoomar och all utrustning. Jolleseglare av idag har en ansenlig mängd kläder för olika förhållanden. Resan går till Neusiedler see i Österrike där Europamästerskapet i Zoom avgörs. Man ska träna några dagar innan seglingarna som börjar på torsdag och håller på i fyra dagar. 11 race är planerade.

Peter Carlsson

Tommy, Hanna, Kristina och Emelie. Hoppas den Tyska polisen tycker att Tommys hemmagjorda nummerskylt på utombordaren är fin och laglig.

Kommenteringen är stängd