• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Zoom-EM dag tre, Yes!!!

Äntligen börjar det likna något. I dag seglade Emelie lysande med serien 5, 2, 2. Dessutom fick hon upprättelse för disken igår, den blev upphävd. I morse kom någon oficiell person fram till Emelie och sade “sorry we made a misstake” och så fick hon byta disken mot en 7:a. (i och för sig trodde hon att hon var 6:a men det är väl inget att gnälla över) stället för 23:e plats som det såg ut igår, ligger hon 9:a efter dagens seglingar. För mig kändes det mycket bra att disken upphävdes eftersom jag är väldigt medveten om hur hon brukar agera i starterna och jag har bedömt det som ok enligt reglerna. Det går bra för fler Svenskar, Cajsa Svensdotter ligger 2:a, Hanna Johansson 5:a och bland pojkarna leder Pontus Dahl. I morgon är det sista dagen med två race planerade. Enligt prognoserna ser det ut att bli lättvind. Jag hade varit lugnare om prognosen hade talat om 12m/s men man kan väl inte begära idealföre på en insjö i Österrike.

Peter Carlsson

Jag är svältfödd på bilder från Neusiedler see så här kommer en arkivbild på vad jag tror skulle vara idealvind i morgon.              Foto Thomas Johansson www.vinnaltfoto.se

Kommenteringen är stängd