• RSS feed
 • E-post
 • Facebook
 • Twitter
 • Vimeo

J 105 i lättvind

Ingen vind, inga bra bilder men det här gänget lär man få fler chanser på..

Tittar man på seglet och sen på Stellan…är ni med.. på det Franska stuket!!

Inget Bavaria stuk här inte, fina linjer

Gennaker lyser som solen. Och ni som var ute denna fina kväll, visst är jag snäll nu!!!

Opps….föreningens datanörd (positiv klang) är med ombord…mycket data prylar?? Ni som inte vet är det mannen som fixat till HSS nya hemsida, den lille farbrorn heter Daniel.

Varför gillar man en snygg akter?? Ni vet det där med en snygg häck, hör det ihop??

Ser ju inte direkt missbelåtna ut….

För min del slutade kvällen så här, motorn tvärdog. Min syster med barn var i upplösning inne i hamnen trodde nog att jag skulle stryka med…ja ja bara att gilla läget.

Och så några bilder från ombord på John Dory av mediagasten:

 

Taggar: ,

3 Svar to “J 105 i lättvind”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(144): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2182): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62
  WordPress › Fel

  Ett kritiskt fel har inträffat på din webbplats.

  Lär dig mer om felsökning i WordPress.