• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Vad kommer det att bli av detta!!

Sorry Ladies..han är upptagen!!

Sorry Ladies han är upptagen!!

Fick frågan om att lägga in lite bilder och text ibland på HSS hemsida. Efter lite tänk OK vi provar. Daniel passade på att göra en målande beskrivning av undertecknad och jag vill få ner dom orden till en rimlig nivå. Jag fotograferar,seglar och kåserar för att jag tycker det är kul. Halmstads Segelsällskap har många riktigt duktiga seglare, jag till hör kategorin djuphavssluskar och ser ut därefter. HSS har även många duktiga fotografer varav Daniel är en av dom, Björn Wisjös bilder går inte av för hackor, en fröjd att få se dessa bägge herrars bilder. Jag lägger mig flera steg bakom dom!!

 

Nu är det inte meningen att jag ska härja fritt här, för då kommer det att spåra ut totalt. Alla har någon form av kamera och ser ni något som kan vara lämpligt på “roliga sida” (är ni med på villka motiv jag söker) så mejla bilderna till mig med en kort textbeskrivning. sy.thoya@telia.com

Jag tycker det är jäv…kul att fotografera segling och kommer ibland att vara ute på banan, med en förhoppning att även bli bättre på att just plåta segling. En del av bilderna publiceras här och om du hittar din båt och tycker om bilden så hör av dig. Bilder från kappseglingar bjuder jag på. Så nu finns det inga ursäkter att inte ställa upp på HSS seglingar!!

Är du ny medlem, kom på arbetsdagarna och börja kappsegla så glider du in i gänget på ett elegant sätt!! Glöm INTE och anmäl dig till “Small Ship Races”!!!

Så här mycket text blir det inte i fortsättningen första inlägget la Daniel in och jag försöker fixa detta själv, med manualen i ena näven.

Samtliga bilder är från DM i IF/Folkbåt 2010-08-07

Undrar vad frukosten bestod av den dagen??

Undrar vad frukosten bestod av den dagen

Män i lustiga hattar

Män i lustiga hattar!!

Segertecken!!

Segertecken!!

Kommenteringen är stängd