• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Zoomläger

Nu är det igång. 21 Zoomar och 2 tränare inledde lägret med ett eftermiddagspass i skönt höstväder med 3-5m/s sydlig vind. Tränarna, Anton Myte och Josefine Persson, värmde först upp seglarna med fri segling runt en kryss-länsbana. Därefter var det dags för race. Man körde 3 st om 2 varv innan det var dags att gå in. Så småningom  blir det rörliga blder. Daniel Stenholm, som tagit alla bilder, hade med sig diverse filmutrustning och så fort det är redigerat kommer det som film. Emelie körde ett race med kamera på huvudet enligt samma modell som när tisdagsfilmerna filmats. Ska bli intressant att se ett race ur en Zoomseglares perspektiv.

Ett stort bildgalleri finns på följande sida.

Peter Carlsson


Det blev relativt krabb sjö när vind och ström möttes.


Skönt motljus.


Emelie skall gippa.


Sandra i nyinköpta 161.

Kommenteringen är stängd