• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Supereffektiv träning

Lördagsträningen blev ovanligt effektiv och intensiv. Det blev två pass, det första på havet och det andra i hamnen. 5-8 m/s SO gav utmärkta förhållande till att köra bana. 12 seglingar blev avverkade i högt tempo. Emelie, Martin och tränare Gustav seglade Zoom, Sandra och Niklas Optimist. Emelie hade en lyckad dag med nio förstaplatser och tre tvåor. Jag tror hon har lyft sig till en högre nivå i och med sparringen från Gustav. När han kom hit för tre månader sedan hängde hon inte med honom på kryssen, men idag var det tvärt om. Jag tror väldigt mycket på en seglande tränare som kan sin sak. Anton är för tung för Zoomen, så det hade inte fungerat på samma sätt om han hade seglat. Han ledde dagens träning och höll som sagt ett fint tempo utan väntetider, och med utmärkta banor.

Martin på första passet.

Gustav i en av HSS båtar.

Emelie

Närmast Emelie, sedan Gustav och Martin.

Några sekunder före en av starterna under eftermiddagspasset. Det blev mest suddighet på Optimistbilderna men här är i alla fall Sandra i lovart om Niklas.

Peter Carlsson

Kommenteringen är stängd