• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Vintersäsong

I och med att sommartiden är över inleder vi vintersäsongen med helgträning. Första passet blev en vindfattig historia med temperatur strax över nollstrecket. Emelie, Alexandra och Martin i Zoom och Sandra i Optimist. Eftersom ribben är på service blev det till att åka lillgummi för Anton. Medan seglarna var ute togs de sista klubboptimisterna in i containern. I dag skickades uppgifterna in till sanktioneringsmötet om vår stora begivenhet 2010. 11-12 september skall HSS arrangera en internationell Zoom regatta. Sista Eurocupen som samtidigt är GP 6 seglas alltså i Halmstad. Kul att HSS kommer på jollekartan samtidigt som vi har jubileum. Vi räknar med ett fyrtiotal deltagare vilket bör vara hanterbart. Vi är inte många nog inom jolleverksamheten utan kommer att behöva lite hjälp både på havet och på land.

Anton, Martin, Sandra, Emelie och Alexandra under genomgången före seglingen.

Anton är överlycklig över att äntligen få sitta i lillgummit.

Peter Carlsson

Kommenteringen är stängd