• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Sista september….

…12 grader, 10 m/s och regn. Inget önskeväder direkt men 4 killar dök ändå upp till träning. Leo, Isac, Markus och Linus. Leo fick stanna på land då jag inte tyckte att han var tillräckligt bra klädd.

OBS! Till nästa gång gäller att det är ett krav (pga säkerhetsskäl) att man har våtdräkt eller torrdräkt på sig vid segling. Har man våtdräkt skall man ovanpå detta ha ett riktigt regnställ.

Så tre man gick ut på sjön och körde en kryss/länsbana i den relativt hårda vinden. Linus kör som alltid bra i hårdvind och tog de första racen och sen tog Isac ett också. Markus hade lite problem med vinden (inte konstigt) och valde att utgå efter halva seglingen.
Med två tuffingar kvar körde vi lite luta läns övningar och sen åkte vi ut för att känna på det riktiga havet. Ut såg det lite nervöst ut men på vägen hem med en fin slör och vågorna med sig var det stora smilband och en rejäl fart på killarna. Fick ha rejäl gas på ribben för att hänga med.

/L

Isac och Linus på väg ut på havet.

Kommenteringen är stängd