• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Avslutning

I går var det sista onsdagsseglingen för i år. 10 grader, sol och helt ok vindar gjorde det till en mycket lyckad avslutning. Isac, Leo och Linus var med och seglade. Vi började med några varv på en kryss/länsbana sen körde vi segeldatt vilket var ett mycket uppskattat inslag. Roligt att se hur snabbt och enkelt det går att slå/gippa när man har kompisen att jaga/ bli jagad av. Bra övning som ger mycket boathandling. Vi avslutade med att ha en backningstävling. Kryss upp och backa hem. Isac visade sig vara en oanad talang i detta och vann med 2/3 banlängd.
Väl uppe på land så delades också priset ut för det sammanlagda resultatet på alla små regattor vi har kört under sommaren. Sammanlagt har vi haft ca 15 st som deltagit i någon regatta. Stor vinnare blev Isac med serien 2 2 1 1 3 och totalt 9 poäng. Linus blev tvåa på 16 poäng och Leo trea på 17 poäng. Priserna bestod av choklad – 200g till vinnaren och 100g till övriga.
Nu tar vi en paus i från onsdagarna då det blir för mörkt att segla. De större seglarna tränar på lördagarna dit man är välkommen om man vill men då jag vet att många är upptagna på lördagen så kan det bli så att vi kör lite “inspirationssegling” någon söndagförmiddag och då ringer eller mailar jag ut detta.
Annars så får ni ha det så bra så syns vi i mars/april när vi kör igång igen.

/Leif


Segeldatt var kul


Backning pågår

Årets Gröncupsvinnare Isac seglar iväg mot solnedgången

Kommenteringen är stängd