• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Superdupersensommarväder.

Torsdagsträningen genomfördes i riktigt skönt väder med sol och 4-5 m/s. Några seglare hade tillfrisknat så det var tre båtar på havet. Sandra i Optimist, och Emelie och Axel i Zoom. Gustav lade bana på havet och det gällde att segla individuellt medan han körde runt mellan båtarna. Instruktionen var att göra minst tio slag per kryss. På genomgången efteråt konstaterade han att det nog var lite si och så med antalet slag. Lathet nämdes i sammanhanget. Sånt gillar vi i JK-ledningenn, vårt tränarföredöme är fortfarande Tichonov.

Sandra, Emelie och Axel lyssnar relativt uppmärksamt på tränaren under genomgången efteråt. Gustav är som alltid iförd sin stilsäkra och diskreta huvudbonad.

Peter Carlsson

Kommenteringen är stängd