• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Seglande tränare

Vi har en ny tränare som kan rycka in när Anton är upptagen i tjänsten. (eller med Jossan) Det är Gustav Dahlborg som ska studera på högskolan i Halmstad. Han kommer från Kullavik och är utbildad röd tränare. Eftersom vi satsar på Zoom är det inte så dumt att han bla. blivit tvåa på VM i just Zoom. Han kan alltså segla. På torsdagens pass var han seglande tränare vilket fungerade perfekt. Det blev hårt motstånd för Emelie och Axel, med många intressanta situationer. De körde kryss länsbana i hamnen i 6-7 m/s sydlig vind. Pga. ett smärre missöde vid sjösättningen av ribben (typ om man kopplar wiren i ribben i stället för vagnen) har vi kollat längden på slipens räls. Nu vet vi att om man släpper lös vagnen går den ungefär till Y-bommarna på första flytbryggan. Lärorikt.

Gustav närmast kameran skyddar sin innerplats mot Axel. Tjusig huvudbonad, det är nästan så att man blir sugen på att ta upp den gamla tävlingen om mest avancerad mössa.

Emelie är nöjd med sin nya Harkenskärm. Tack och lov verkade ryggen fungera.

Axel direkt efter ett slag. Nu är det bara att nita hem och få ut rumpan.

En av många slagdueller mellan Emelie och Gustav.

Peter Carlsson

Kommenteringen är stängd