• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

JSM Zoom 8

På Zoom banan hade Hass två deltagare Martin och Axel. Båda är helt nya i Zoomen och hade inga större förväntningar på sig utan var där för att lära. I totalen var det Martin som var den starkaste och han blev till slut placerad som 14:e man med en bästa placering som 7:a i ett race. Axel som är tre år yngre än Martin hade problem de två sista dagarna då det brallade på rejält och deltog inte alls på fredagens tre race. Han blev totalt 19:e man och hade det enskillt bästa racet med en 6:e plats.
Båda var nöjda med sina insatser och är sugna på en fortsättning i Zoomklassen.

Resultat: Zoomresultat

Zoomfältet på länsen

Blåsigt värre. Zoombanan låg taskigt till och fick stora vågor och många båtar fick problem.
Här är det 144:an som voltar precis framför Martin (187) och Axel (90).

Martin på väg mot mål i torsdagens första race.

Axel i Swe 90.

Kommenteringen är stängd