• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Gästgastsegling

HSS “GÄSTGASTSEGLING” TORSDAGEN DEN 18 SEPTEMBER

Det var en otroligt vacker och skön höstkväll när 10 båtbesättningar och lika många “gästgastar” samlades framför HSS klubbstuga för att förätta lottdragning om båt-. och gastfördeling på torsdagskvällen. Solen speglade sig i ett blankt hav och det var endast tack vare en stark utgående ström som båtarna, mest på tvären, tog sig ut i Lahlomsbukten. Omsider kom det lite vindpustar från skiftande håll som satte seglarna på hårda prov. Det kappseglades intensivt och många goda råd utdelades av de tillfälliga gastarna. Vid mörkrets inbrott var eskadern fortfarande långt ifrån mållinjen och seglingen avbröts. Det glada och livliga eftersnacket i stugan visade med all önskvärd tydighet att kvällen varit lyckad och gemensamt uttrycktes en önskan att upprepa tilltaget till våren 2009 för att bädda för en lyckad säsong nästa år.

Foto: Björn Visjö

Kommenteringen är stängd