• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Hampus och Emelie i Kullavik

Det var regionskval i Optimist och regatta för E-jollar i Kullavik i helgen. Från HSS deltog Hampus i E-jolle och Emelie i Optimist. Det hela var en avslappnad trevlig tillställning med skönt väder och svaga vindar från land. 39 E-jollar och 80 Optimister kändes inte så stort, man börjar tydligen vänja sig vid ganska stora fält. Nytt för i år var att Optimisterna inte hade någon gruppindelning. Alla startar samtidigt. Seglingsledningen hade studerat väderprognoserna och körde, helt rätt, 4 seglingar på Lördagen. På Söndagen blev det bara en segling innan vinden tröt. Emelie slutade 47:a och Hampus 20:de. Ingen av dem jublade efteråt men jag tycker nog att de gjorde sitt bästa hela tiden, och marginalerna är väldigt små i så täta fält. Hampus var vid flera tillfällen riktigt långt fram. Generellt är de nog trots allt bättre i renare förhållande.

Emelie i 4265

Hampus i 3613

Peter Carlsson

Kommenteringen är stängd