• RSS feed
  • E-post
  • Facebook
  • Twitter
  • Vimeo

Västra tisdagsbojen åter på plats.

Nu kan vi åter träningssegla på tisdagarna eftersom den bortblåsta(?) bojen lagts ut igen. Under träningsseglingarnas officiella sommaruppehåll samlas de som känner för att segla en sväng i HSS vid 17:30-tiden för att kolla om det finns några likasinnade seglingsentusiaster. Banan är den gamla vanliga, starttiderna för ditt LYS-tal är detsamma, det är fortfarande omvänt lys som gäller. Ja, allt är som vanligt fast ändå lite olikt eftersom vi inte kan räkna med den vanliga servicen från kappseglingskommitte´n eller klubbhuspersonalen Det är ju dock inget som hindrar att deltagarna själva organiserar kaffe, grillning eller vad som önskas efter målgång. Klubbens faciliteter är självklart tillgängliga.

Alla uppgifter som behövs för att starta och genomföra tisdagsbanan finns på anslagstavlan i stugan där kan du också se den idealtid som är beräknad för respektive vindstyrka. Det innebär faktiskt att du inte behöver någon motståndare på banan, du kan bedöma din egen prestation utifrån seglad tid jämfört med den beräknade idealtiden för aktuell vindstyrka, denna uppgift finns på anslagstavlan i HSS

Alltså, varje tisdag vid 17:30-tiden se´s vi vid klubbstugan, enas om motsols- eller medsolsbana gällande vindstyrka och så gör vi det vi gillar allra bäst…. seglar.

Väl mött och lycka till!

Kommenteringen är stängd