Kurs i kanalintyg.

Svante kommer att hålla i en kurs för kanalintyg i mars. Passa på och ta tillfället!! Info, tid anmälan, plats står i texten nedan från Svante!

Thoya

För att få Kanalintyget krävs lägst Förarintyg och VHF certifikat, dessutom måste man ha fyllt 16 år vid provtillfället.

Kursen hålls i samarbete med SISU Idrottsutbildarnasom som står för kostnaden för det lilla kurshäftet, vilket delas vid första kurstillfället.

Vi träffas två söndagar och vid det andra tillfället genomför vi en enkel ”examination” med en auktoriserad examinator. Examinationsavgiften är 450 kr vilket deltagaren själv betalar direkt till examinatorn.

Vi träffas två söndagseftermiddagar mellan kl 14.00 och ca 16.15, HSS bjuder på fika. Datum: 11 mars samt den 18 mars

Bokning kan ske via halmstads.segelsallskap@telia.com , via telefon till kansliet 035 217653 eller på teckningslista i klubbstugan.

Ett svar to “Kurs i kanalintyg.”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62