Final Allsvenskan

På fredag kl 1400 går första starten i den fjärde och sista delregattan i årets Allsvenska. Seglingarna går i Gottskär och håller på hela helgen. Detta är ett utmärkt tillfälle att se segling på hög nivå nära land. Om man hellre vill följa det hemma så går det fint att se trackingen i datorn. Gå in på Seglarförbundet Allsvenskan. HSS ligger inför sista regattan på en åttondeplats av 18 lag. Laget vi håller tummarna för i helgen består av:  Hubert Carlander, Anders Hellekant, Rebecca Hellekant och Emelie Carlsson.

Taggar:

Ett svar to “Final Allsvenskan”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62