Final Allsvenskan

På fredag kl 1400 går första starten i den fjärde och sista delregattan i årets Allsvenska. Seglingarna går i Gottskär och håller på hela helgen. Detta är ett utmärkt tillfälle att se segling på hög nivå nära land. Om man hellre vill följa det hemma så går det fint att se trackingen i datorn. Gå in på Seglarförbundet Allsvenskan. HSS ligger inför sista regattan på en åttondeplats av 18 lag. Laget vi håller tummarna för i helgen består av:  Hubert Carlander, Anders Hellekant, Rebecca Hellekant och Emelie Carlsson.

Taggar:

Ett svar to “Final Allsvenskan”

 1. Sinbad Sjöfararen
  2017-09-11 at 14:29 #

  Allsvenskan färdigseglad. HSS slutar på en hedrande 11:e plats. Konkurrensen är så hård som den kan bli mellan svenska elitseglare. Likt Kattegatts vågor, har vi blandat riktiga topplaceringar med några mer normala.
  Jag har haft förmånen att i 11 korta och intensiva 12 minuters race, jämföra Jönköpingslaget med Gottskärslaget.
  Tror det slutade 6 mot 5. Dvs lika.
  Så kanske det blev lite stolpe in i ena fallet och stolpe ut i andra.
  Oavsett vilket så är HSS i Allsvenskan även nästa år. Våra båtar kommer sannolikt också att finnas på plats utöver våra lag.
  Very well dpone säger en som suttit på kajen i Jönköping och Gottskär och som vet precis hur man skulle gjort!! Dvs sett från kajen.
  Högsta betyg till er alla.
  Sinbad

Svara