Så var då tisdagseglingarna igång för 2017.

Lite småkallt men ändå rätt OK start av säsongens Tisdagsseglingar. Lite bilder från kvällens segling.

Text/Bild Thoya

Tjej besättningen är inte det enklaste att få på minneskortet har jag fått klart för mig. Såg bra ut när ni seglade förbi!

För att få det hele att fungerar behövs det även lite landpersonal. Farbrorn överst i bild fixade start och målgång. Bild nedan var kvällens köksmästare. Daniel fixade resultatlistan mm.

2 Svar to “Så var då tisdagseglingarna igång för 2017.”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62