Seglarutbildning J70

Sommarens seglarutbildning i J70 är dels för dig som vill börja segla sportbåt, men även för dig som vill utveckla ditt kappseglande. Målet med kursen är att ge seglare möjlighet att på egen hand låna HSS J70, samt kunna delta på HSS J70/CB66-träningar. Träningarna kommer vara nivåanpassade så att alla, oberoende nivå kommer få möjlighet att lära sig segla J70 i sin egen takt.

Under veckorna 24, 25, 28, 31 (32 reserv) kommer träningar hållas förmiddagar, eftermiddagar och kvällar. Träningspassen kommer vara cirka 3 timmar långa. Man kan antingen välja att anmäla sig själv, men det bästa är om man anmäler sig tillsammans med de personer som man vill segla med. På båtarna kommer vi vara mellan 3-4 personer, exklusive instruktör.

Pris för ett träningspass på 3 timmar är 300 kr per person. Om du är intresserad så hör av dig till Christoffer Hellekant via mail till christoffer281@gmail.com, så planerar vi träningarna efter dina önskemål.

Instruktörer för kursen kommer vara Christoffer och Rebecca Hellekant. Tillsammans har de seglat J70 på hög nivå då de bland annat har representerat HSS i Champions League i Sankt Petersburg och Porto Cervo.

Taggar:

Ett svar to “Seglarutbildning J70”

  1. Anna L Johansson
    2017-07-13 at 14:07 #

    Hej! Jag vill väldigt gärna träna segling. Har seglat lite grann för många år sedan men vill ta upp det igen. Jag kan helst v32 eller någon dag v 31.
    Med vänlig hälsning
    Anna

Svara