DM Guld DM guld DM….

Årets sista kappsegling var DM för jollar i Kullavik. HSS hade bara en deltagare, men det räckte tydligen bra. Av de 65 Optimisterna lyckades Christoffer Hellekant bäst. Med serien 3, 3, 1, 5 vann han hela regattan och kan nu titulera sig som distriktsmästare. Imponerande utveckling under säsongen. Vi bugar och gratulerar. Både tvåan, Stefenie Lindh och trean, Marius Westerlind var hemmaseglare från Kullavik.

Peter Carlsson

 

Taggar:

10 Svar to “DM Guld DM guld DM….”


  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php:62 Stack trace: #0 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php(18): the_commenter_link() #1 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /home/hssnu/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /home/hssnu/public_html/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/comments.php(27): wp_list_comments('avatar_size=40&...') #7 /home/hssnu/public_ht in /home/hssnu/public_html/wp-content/themes/spectrum/includes/theme-comments.php on line 62